wat past bij jouw wensen?

Elke website of webshop is anders. En elke opdracht is anders. Daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden om uw website te ontwikkelen zoals jij dat wilt.

PAKKETTEN

Waar kies jij voor? Het is ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen.

Basis

349,-
  • 5 pagina's
  • Inclusief hosting (1 jaar)
  • 20 GB opslag
  • Onbeperkt data verkeer
  • E-mail support

Webshop

1199,- / v.a.
  • Complete webshop
  • Inclusief hosting (1 jaar)
  • 20 GB shijfruimte
  • Onbeperkt aantal e-mail adressen
  • E-mail & telefonisch support

BASIS WEBSITE

Een basis website met alle belangrijke functies en informatie, geoptimaliseerd voor Google en zoekmachines, voorzien van een contact formulier & ijzersterke hosting.

Eigenschappen Basis Website

De Basis Website is natuurlijk een perfecte website voor uw bedrijf. Deze website is perfect geschikt om uw bedrijf of instelling online te laten zien. Goed vindbaar in Google en volledig responsive voor diverse devices.

Wat zit er allemaal in het pakket?

Het pakket bestaat uit een website met 3 pagina’s, een duidelijk en overzichtelijke CMS, tot 15 e-mail adressen, inclusief teksten, stock-images en SEO ready.

Ontwerp

De  basis website wordt op maat gemaakt & ontworpen naar de huidige huisstijl. Op deze manier past de website altijd bij je huidige uitstraling.

Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom zullen wij er altijd voor zorgen dat je tevreden bent. Ook als je later toch iets wilt laten veranderen.

Kan ik zelf de website bijwerken?

Dat kan zeker. Via het CMS portaal kun je zelf de pagina’s bijwerken: je past eenvoudig de informatie aan en wijzigt bijvoorbeeld zelf eenvoudig de openingstijden.

WEBSITE COMPLEET

Het complete plaatje. Uiteraard krijg je alle standaard functies zoals bij de Basis website. Uiteraard is het website Compleet pakket ook écht compleet.

Eigenschappen Website Compleet

Compleet is ook echt compleet: volledige website, alle belangrijke functionaliteiten, volledig responsive, SEO Ready, overzichtelijke CMS, 10+ pagina’s, 30 e-mail adressen en nog veel meer.

Wat zit er allemaal in het pakket?

Het pakket is compleet met alles wat je nodig hebt, zo ontwerpen wij wanneer nodig een nieuw logo, ontwerpen wij een huisstijl en implementeren deze in je nieuwe website, zorgen wij voor ijzersterke hosting en helpen wij je met het opzetten van je Facebook en/of Instagram accounts. 

Full Support 1 jaar

Bij het Website Compleet pakket zit 1 jaar Full Support. Dat houdt in dat wij 1 jaar lang hulp bieden bij je website. Mocht er onverhoopt iets niet functioneren dan zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail.

SEO

Een goede website moet natuurlijk ook vindbaar zijn. Daarom zullen wij elke website SEO Ready opleveren. Dat wil zeggen dat je nieuwe website ook goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

WEBSHOP COMPLEET

Het Website Compleet pakket aangevuld met een volledige Webshop.

Webshop Compleet

Een complete website met webshop! Wij bouwen en ontwerpen een prachtige webshop met alle functionaliteiten die je nodig hebt.

Categorieën & opties

Een overzichtelijke webshop met alle functionaliteit die je nodig hebt: zoeken, filters, categorieën, 

Automatische Emails

Niets vervelender dan klanten die een bestelling niet afmaken. Stuur automatisch een mail met een herinnering dat de klant zijn aankoop nog niet heeft afgemaakt.

SEO

Een goede website moet natuurlijk ook vindbaar zijn. Daarom zullen wij elke website SEO Ready opleveren. Dat wil zeggen dat je nieuwe website ook goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

Maak werk van je website

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden