De juiste keuze voor je website & webshop!

ONZE DIENSTEN

WEBSHOP – WEBSITE – ETEN BESTELSITE

WERKWIJZE: in 6 stappen naar uw droom website!

Van idee naar resultaat. In 6 eenvoudige stappen gaan wij uw droom website ontwerpen. Wij beginnen met een intake. Daarin bespreken wij uw wensen & uw doelen. Want dit is ook voor elke website anders. Wilt u bijvoorbeeld meer aanmeldingen ontvangen? Meer verkopen via een online winkel? Wat uw doel ook is: Juistmedia bouwt daar een passende website bij. Een website die compleet aansluit aan uw wensen & huisstijl.

Intake

De eerste stap naar een nieuwe website. Wensen & Doelen komen aan bod en ook het design wordt besproken.

Vormgeving

Na de intake gaan wij aan de slag en maken wij een ontwerp op basis van uw behoeften & wensen.

Voorbeeld

Zodra wij het design in grote lijnen in kaart hebben gebracht & de vormgeving daadwerkelijk is begonnen wordt deze ter goed keuring voorgelegd. 

Bouwperiode

In deze periode gaan wij aan de slag om uw website te bouwen en te optimaliseren.

Controle ronde

In dit stadium wordt de laatste hand gelegd aan de website en kunnen er nog aanpassingen worden uitgevoerd.

Oplevering

Als de controle ronde is voltooid en de website volledig naar wens is, dan gaat de website officieel online! 

MAATWERK: WAT HEB JE ÉCHT NODIG?

Kies wat je nodig hebt en betaal nooit teveel. Wil je alleen een webshop? Wil je je webshop & website updaten? Of zoek je een compleet nieuwe website? Elke website of webshop is maatwerk, en daarom is het lastig om een standaard prijs te hanteren. Wij maken daarom graag een offerte op maat. Op die manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u waar u aan toe bent.

Een standaard website met 4 pagina’s, een contact formulier en e-mail hosting is er al vanaf 249,- ex. btw.

Dit is weer aan te vullen met diverse mogelijkheden, zoals het opzetten en activeren van Google Analytics, Search Console en niet onbelangrijk het beveiligen van uw website.

Daarom maken wij graag een offerte op maat, met alle diensten die u nodig heeft.

Waarom kiezen voor Juistmedia.nl?

Omdat je opzoek bent naar een website bouwer die het werk uit je handen neemt. Omdat wij websites maken die te begrijpen zijn. Zodra je zelf een update wilt uitvoeren, een nieuwe foto wilt uploaden of de basis informatie wilt aanpassen dan is dat met een website van Juistmedia makkelijk zelf te doen; zonder ingewikkelde procedures, moeilijke programmeer taal en andere drempels. Het gebruikte CMS systeem is overzichtelijk zodat fouten niet snel gemaakt worden. 

Daarnaast ontwerpen wij de website geheel naar je eigen wens en kunnen wij de website voorzien van alle pagina’s die je nodig hebt. Elke website wordt pas opgeleverd als u er tevreden over bent. Tevens bieden wij de service aan om voor een vast bedrag uw website bij te houden. Dit kan zijn het reguliere onderhoud, maar ook updates, bijvoorbeeld uw portfolio, nieuwe opdrachten, nieuwe pagina’s etc. 

DIT DOEN WIJ OOK

Ook ontwerpen wij logo’s. We bekijken de huidige situatie of ontwerpen een geheel nieuw logo.

Ook drukwerk zoals briefpapier, stickers, enveloppen, spandoeken etc bent u bij Juistmedia aan het Juiste adres. 

Heeft uw huisstijl een update nodig? Dan ontwerpen wij die graag samen met u.  

Het kan natuurlijk zijn dat u hele andere plannen heeft. Ook dan horen wij graag van u. Uw plannen zijn inspiratie bronnen voor ons. Wij zetten deze graag om in iets tastbaars.

ONLINE ZICHTBAARHEID: BELANGRIJKER DAN OOIT

Vandaag de dag is online zichtbaarheid belangrijker dan ooit. Mensen oriënteren zich online en willen daardoor zoveel mogelijk informatie hebben. Met een frisse en responsive website voorzien van alle belangrijke informatie en diverse mogelijkheden om contact op te nemen. Maak werk van je website: het is belangrijker dan ooit!

Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe website of wil je je huidige website laten aanpassen of updaten? Of wil je gewoon het hele gebeuren uit handen geven? Vraag dan naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

website voor je restaurant?

Ook voor restaurants maken wij snel en voordelig een bestel-website. Laat je klanten online via je eigen website een bestelling plaatsen en bespaar enorm op transactie kosten van derde partijen. Je beheert zelf de voorraad, je producten en bezorgmethoden. Je schakelt zelf bepaalde items uit en hebt de vrijheid om te werken met kortingen en promoties.

Klik nu op onderstaande link en vraag naar de mogelijkheden!

VERHOOG JE OMZET

Start vandaag nog met online verkoop en boost je sales!

SSL & BEVEILIGDE BETALINGEN

Door een beveiligde verbinding en de connectie met Mollie® zijn de gegevens altijd beveiligd.

UITGEBREIDE BEZORG OPTIES

Bezorg je bestellingen of laat ze afhalen: het kan allemaal.

OVERZICHTELIJK CMS

Zelf je voorraad beheren, nieuwe artikelen toevoegen en bijhouden.

Juistmedia.nl - Wij helpen je met je website en nemen je zorgen uit handen zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen! Wij verzorgen graag de online kant van je bedrijf en maken met passie je website weer helemaal up 2 date.

Maak werk van je website

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden