Een kijkje in onze keuken.

Wij zijn trots op ons werk, en laten graag zien wat wij doen. Kijk daarom rustig tussen onze recente opdrachten. Spreekt ons werk u aan? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.  Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Website & Webshop

Voor Jouwmok.nl hebben wij een complete webshop en website gelanceerd. In een tijdsbestek van 1 week hebben wij een complete webshop opgezet. Jouwmok.nl is gespecialiseerd in het produceren van bedrukte mokken naar de wens van de klant. Via de website is het zelfs mogelijk om online een mok te ontwerpen en te bestellen. Ook kan je de mok voor de tijd bekijken in een 3d weergave. Op deze manier heeft de klant een exact beeld van de mok.

Bekijk hier de website en probeer de online ontwerp tool eens uit. U zult versteld staan van de eenvoud van dit systeem.

Case: Logo design

Voor deze klant hebben wij een nieuw logo ontwikkeld voor een nog te openen snackbar. De klant wenste een duidelijk logo, met scherpe en herkenbare kleuren. 

Door het friet bakje er in te verwerken is het voor de klant in 1 oog opslag duidelijk dat je hier moet zijn voor een heerlijk frietje.

Dit logo gaat gebruikt worden voor verschillende communicatie doeleinden zoals de uitstraling op Social Media, voor de thuisbezorging, en natuurlijk de signing in en rondom de cafetaria.

Ook deze signing leveren wij op maat. 

smulpunt2

Case: Logo design

Dit logo gaat gebruikt worden voor een nieuw Grieks restaurant. Deze vaste klant zocht een toepasbaar logo voor de zaak met kenmerkende elementen. 

Het logo bestaat uit een Griekse stijl tekst met natuurlijk de Griekse vlag en een Griekse rand. Dit logo gaat gebruikt worden voor zowel de in-house en externe communicatie naar klanten toe.

Tevens wordt er voor dit restaurant een website ontwikkeld met online bestelmodule om de lekkerste gerechten af te kunnen laten halen.

Case: Logo design

New York Food. De naam was er, maar het logo miste nog. Wij hebben voor dit bezorgrestaurant een logo ontwikkeld in de Amerikaanse sfeer. Onze missie was om er een herkenbaar New Yorks element toe te voegen. 

Door gebruik van het Vrijheidsbeeld is dit zeer geslaagd. Het logo oogt fris en herkenbaar. 

Case: Logo design

Wok to Home: een nieuwe speler in de lokale markt op het gebied van thuisbezorgde maaltijden. Wok to Home staat voor vers bereide gerechten uit de oosterse keuken. 

Wok to Home opent binnenkort hun eerste bezorgrestaurant.

Het eten van Wok to Home zijn Wokkin’Good! 

De maaltijden worden vers bereid en altijd gemaakt met verse ingredienten. In speciale bezorg verpakkingen worden de maaltijden dan bij u thuis geleverd. 

Dit logo gaat gebruikt worden zowel in-store als externe reclame doeleinden.

Case: Webdesign & Meer

Voor Fuzed Ice Cream hebben wij de volledige website ontwikkeld. Fuzed Ice Cream is een exclusief merk voor de verkoop van het lekkerste softijs. Fuzed Ice Cream maakt ook de ‘Fuzed’ welke je geheel naar wens kunt samen stellen.

Bekijk hier de website: www.fuzedicecream.nl

Volledige webshop

De-Snoepwinkel.nl – Dé lekkerste snoepwinkel van Nederland!

Voor deze partij hebben wij een complete webshop opgezet. Een combinatie van WooCommerce & WordPress. Daardoor is het eenvoudig om zelf je producten toe te voegen en te bewerken. 

Ook hebben wij ervoor gezorgd dat er een koppeling is met PostNL zodat het pakket direct aangemeld wordt en het verzendlabel wordt uitgeprint.

 

Webdesign en Ontwerp

Met onderstaande bedrijven werken wij momenteel samen:

Winterswijkbezorgt.nl
Bob & Candy Candystore
Sweet Retail BV
Bob & Candy Candystore Doetinchem B.V
Fuzed Ice Cream
De-Snoepwinkel.nl

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust eens contact met ons op.