Welkom!

Bij JuistMedia.nl ontwikkelen wij webwinkels, website’s, huisstijlen en logo’s. Ook voor de ontwikkeling van drukwerk, reclame werk en afbeeldingen voor Social Media kunnen wij u van dienst zijn.

Een logo is misschien wel belangrijken dan dat je in de eerste instantie zou denken. Het logo is namelijk het eerste wat je vaak ziet van een bedrijf. Een winkel heeft het logo vaak op hun winkelpand en in de winkel geplaatst. Maar ook voor online bedrijven is een logo belangrijk. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de inconische Grote Gele M. Zodra je die ziet, weet je dat je daar terecht kunt om snel wat te kunnen drinken of eten. Een logo creeert meerwaarde voor je bedrijf omdat het herkenbaarheid schept. Ben je opzoek naar een nieuw logo? Of wil je je bestaande logo laten updaten? Neem gerust eens contact met ons op. Kunnen we eens kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Onze laatste projecten:

Bovestaande logo’s worden gebruikt in de Food industrie. Deze logo’s zijn ontwikkeld voor 3 nieuwe restaurants/cafetaria’s. 

Juistmedia

Bij Juistmedia ontwikkelen wij logo’s en kunnen wij bijstaan bij de ontwikkeling van websites en webshops. Het voordeel van onze dienstverlening is dat u naderhand heel eenvoudig zelf de website en webshop kunt bijhouden. Door een overzichtelijk CMS systeem is het kinderspel om een nieuw product toe te voegen aan uw online webwinkel. 

Maar ook het aanpassen van uw webpagina, het schrijven van blogs, foto’s en complete albums voegt u heel eenvoudig zelf toe. Wat wij kunnen doen is de website volledig ontwikkelen en voor u klaar maken. Deze kosten zijn eenmalig. Al onze websites worden op basis van WordPress ontwikkeld. Dit is één van de grootste spelers om het gebied van web management. WordPress staat bekend om het creatieve aspect en de ontelbare mogelijkheden om het geheel naar jou wens te maken.

Wil je een webshop beginnen? Maar heb je geen idee wáár je moet beginnen? Dat komt ons bekend voor. Er zijn talloze aanbieders voor een webshop. Het nadeel is vaak de beperkte mogelijkheden. Of een gelimiteerd aantal producten of bijvoorbeeld hoge maandelijkse kosten. Heb je eindelijk een paar leuke bestellingen binnen, ben je je inkomsten al kwijt aan de hosting en het webshop systeem. Bij JuistMedia niet. Wij ontwikkelen webwinkels met een lage maandelijkse last. In feite betaald u één maal voor de website/webwinkel, en jaarlijks voor de hosting. Deze kosten zijn dus variabel en is afhankelijk van de bezoekers en de wensen van de hosting. 

 

Content Management System

Door het eenvoudige CMS systeem van WordPress en Woocommerce is het écht eenvoudig om de webshop up 2 date te houden. Een volledige backoffice waar je zelf orders kan aanpassen en in voeren, de verzendmethodes kunt beheren, producten toevoegen, voorraadbeheer, seo, klanten bijhouden, facturen uitprinten en nog veel meer.

 

Door gebruik te maken van verschillende plugins is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een zakelijke connectie te maken tussen jou webshop en bijvoorbeeld PostNL. Door deze plugin print je met 1 druk op de knop een adres label, en ontvangt de klant automatisch een email met de gegevens en de track en trace code.

juistmedia

Snel je website online.
Het kan.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. Dus gaan wij door tot dat u tevreden bent.

Lage Tarieven

Omdat wij geen groot kantoor hebben, maar werken in de cloud en op diverse locaties kunnen wij scherpere tarieven aanbieden.

Support

Uiteraard krijgt u ook support bij uw webshop/website.