De juiste keuze voor je website & webshop!

Make sure to Stand Out Make Impact Impress

Juistmedia.nl

Sinds 2018 is Juistmedia úw partner voor uw online weergave. Wij zijn sinds 2018 actief in de wereld van webdesign en het bouwen van webshops. 

Een website/webshop moet namelijk buiten een mooi & strak design ook de nodige functionaliteiten hebben zoals snelheid, SEO, UX, en herkenbaarheid. Wij hebben inmiddels meerdere websites in ons beheer in diverse branches zoals detailhandel, sportscholen, bouwbedrijven en webshops.

Ben jij opzoek naar een professionele website, welke geheel op maat wordt gemaakt? Kijk dan rustig verder op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met je in gesprek over de wensen die jij hebt voor je website.

Bekijk gerust onze portfolio om te zien wat wij kunnen en of dat past bij uw wensen. Uiteraard kijken wij graag naar uw wensen en kunnen wij altijd vrijblijvend een proef-ontwerp laten zien. 

 

Dit is wat we doen:

Huisstijl

Voor een upgrade van je bestaande huisstijl tot het ontwerpen van een gehele nieuwe.

Website ontwikkeling

Een duidelijke, vindbare en responsive webdesign, geheel naar de huidige maatstaven.

Webshop

Upgrade je business met een complete webshop. Geheel op maat ontwikkeld met alle tools die je nodig hebt.

Food Order & Delivery

Zet de volgende stap en maak van je restaurant ook een bezorg restaurant. Zonder maandelijkse kosten of fee.

about.

Waar ben je naar opzoek?

Een greep uit onze diensten.

Ben je opzoek naar een nieuwe website? Een nieuw logo? Of wil je de lekkerste maaltijden gaan bezorgen? Juistmedia helpt je daarbij.

Portfolio

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. En dat is bij een website niet anders. Bekijk hier een paar van onze afgeronde projecten. Zo ervaart u direct wat een website van Juistmedia.nl is.

Jouwmok.nl

Voor Jouwmok.nl hebben wij een custom webshop gemaakt met een 3-d ontwerp module. Op deze website kunnen klanten eenvoudig een mok ontwerpen en bestellen.

logo-brick

Hofsté Bouwdiensten

Hofsté Bouwdiensten is een jong bouwbedrijf met jarenlange ervaring. Hiervoor hebben wij de website & huisstijl ontwikkeld.